coaching

een loopbaantraject op maat

Wanneer een medewerker vastloopt in zijn of haar functie kan het van belang zijn loopbaanbegeleiding in te zetten waardoor de medewerker een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan kan zetten.

Alexander is een geregistreerd loopbaancoach (NOLOC) en gecertificeerd in het werken met de methode van “Het Koersonderzoek” van Adriaan Hoogendijk. Een veelgebruikte methode onder loopbaancoaches in Nederland. Het is een intensief koerszoekend programma voor loopbaanbegeleiding. De gebruikte methode bestaat uit een serie gesprekken met ieder een eigen focus. De serie gesprekken begint bij de verdieping van de loopbaanvraag van de cliënt in samenspraak met de opdrachtgever. Vervolgens werken we samen met de cliënt aan het koersonderzoek. Je gaat van wie ben je en welke kwaliteiten bezit je naar wat wil je en hoe realiseer je dat? Het resultaat van dit proces is een voor de cliënt meest passend loopbaanperspectief. Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever kan dit proces gevolgd worden door verdere ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan.

Voorafgaand aan de serie loopbaangesprekken maakt de cliënt de door de loopbaancoach aangedragen opdrachten uit het Koersonderzoek. Welke opdrachten wel en niet geschikt zijn voor de cliënt is maatwerk, en verschilt per persoon. De uitwerking van deze opdrachten vormt de basis voor de gesprekken.

R.A.B. coaching

Wat als een baan niet (langer) past bij de talenten van een werknemer?

Wat als een werknemer niet meer optimaal functioneert?

Hoe help je werknemers op weg naar een nieuwe toekomst?

R.A.B. helpt met een persoonlijk loopbaanadvies.

Neem contact op met Ravenna of Alexander.

sollicitatiehulp

Heb je een werknemer die hulp kan gebruiken bij solliciteren?

06 - 57 188 692

info@rabonline.nl

opdrachtgevers